Au apărut imagini video cu șutul violent primit în figură de atacantul celor de la Axiopolis Cernavodă, Alexandru Grigoraș. Culmea, imaginile au fost distribuite de cei din Cobadin, care se arată indignați de acuzele ce li se aduc. Pe românește, fotbaliștii din mediul rural fac ce știu, și acasă, și pe terenul de fotbal.

În urmă cu aproape două săptămâni, meciul de Liga a IV-a dintre Axiopolis Cernavodă și CS VIitorul Cobadin s-a terminat cu un jucător accidentat foarte grav. Aleandru Grigoraș, atacantul celor din Cernavodă, a fost lovit violent în plină figură de un purtător de tricou din mediul rural. Articolul despre acest incident a fost publicat de CTSTSPORT și poate fi citit integral AICI.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Ce este mai interesant este că cei din Cobadin și tot alaiul lor au publicat imaginile cu faza în care Alexandru Grigoraș a fost lovit. Fini cunoscători ai fotbalului de elită, fanii din Cobadin mai că nu-l acuză pe Grigoraș că s-a dat cu capul de piciorul adversarului. Iată imaginile.

Să-l remarcăm și pe domnul Bebi Bebi, vajnic angajat la SMURD după cum se arată în poza de profil, care sigur a văzut mult sânge la viața lui și pentru care sigur această fază este o glumă. Îi urăm sănătate domnului Bebi Bebi și La mulți ani de ziua sănătății!

Later edit! Acest paragraf, cu domnul Bebi Bebi, a fost scris inițial și avea legătură cu imaginile postate de el, inserate în articol. Ulterior materialului, a șters imaginile și a revenit cu comentarii mai dulci.

Și reacția celor de la Viitorul Cobadin este relevantă. Părerile de rău între ghilimele sunt cele mai amuzante.

Îi pare rău la mișto, sau citează pe cineva, sau…

Îi rest, articolul este despre atitudine. Citiți pe grupurile de facebook comentariile și vedeți câți oameni au pretenții de serioși aprobă și legitimează o lovitură puternică la față prin scuze penibile, copilărești.