Tu ce filme vezi de Crăciun?
Cine poate refuza un film plin de emoție și de voie bună, în timp ce Crăciunul bate la ușă ? Dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva filme pe care ți le recomandăm și pe care le poți urmări alături de cei dragi.

Ah, Crăciunul! (2023) 

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

O comedie romantică plină de bucurie și emoție care vine în formă unui serial de 6 episoade. Singură la 30 de ani și sub presiunea așteptărilor, Thando își minte familia că are un iubit. Va reuși să găsească unul în cele 24 de zile rămase până la Crăciun?

Inspirație de Crăciun (2022)

O bucătăreasă pasionată de artă are șansa de a găsi iubirea adevarată atunci când pictura ei abandonată  este văzută de un ilustrator renumit, venit în oraș de sărbători.

Dorință pentru Crăciun fericit (2022)

Hotărâtă să onoreze ultima dorință a unchiului ei, o directoare de marketing din New York se întoarce în orașul ei natal pentru a vinde ferma familiei, dar în schimb face echipă cu un fermier chipeș pentru a salva festivalul orașului lor natal.

Catering de Crăciun (2022)

Molly Frost, este angajată de Jean Harrison, directorul perfecționist al renumitei Fundații Harrison, pentru a organiza cina pentru gala de Crăciun din acest an. Lucrurile se complică atunci când Molly se îndrăgostește de nepotul lui Jean, un fotograf de călătorie care nu dorește să preia afacerea familiei până când mătușa lui îi atribuie sarcina de a se asigura că cina merge perfect.

B&B și zurgalãi (2022)

Tracey Wise este un blogger renumit de călătorii de lux, care este invitat de Graham Cooper la o evadare de Crăciun în schimbul recenziei ei despre mica pensiune a familiei sale, Silver Peak. Din păcate, umilul B&B se confruntă cu o concurență dură din partea unui complex hotelier de lux din apropiere, care fură oaspeți și amenință supraviețuirea afacerii de familie.