Primăria confiscă murăturile la borcan, dar nu e în stare să traseze două linii pe asfalt
Sute de constănțeni, plătitori de taxe de parcare în zone rezidențiale, sunt total descoperiți în fața celor care nu țin cont de nicio regulă pentru că nu au fost trasate două linii amărâte. În schimb, foarte important, demolează garajele cu murături ca să facă loc pentru ample lucrări de regenerare.

Acum serios, ce naiba înseamnă “regenerare urbană” în orașul ăsta plin de gropi, praf și gunoaie? Garaje fără murături înseamnă regenerare urbană?

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Iată ce ne spune Primăria (cred că primarul își parca mașina în garaj și n-a avut timp să scrie mesajul ăsta pe pagina lui personală) despre acțunile de demolare a garajelor încă existente în oraș.

“Primăria municipiului Constanța continuă campania „Desființarea garajelor pentru regenerare urbană”. Polițiștii locali au identificat zonele în care sunt amplasate garaje pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Aceste construcții au rămas după ce marea majoritate a constățenilor și-au înțeles obligațiile legale care le revin, desființându-și singuri garajele, fapt pentru care le mulțumim. Izolate sau baterii de 5-10 garajele sunt încă pe poziții în următoarele cartiere de locuit: Centru, Tomis Nord, Tomis II-III, 1 Mai, Abator, Poarta 6, Inel II, Brătianu.” Mai departe mai sunt ceva cuvinte lipsite de relevanță.

Stimată Primărie. Hai ca poți să faci socoteala câți constănțeni ți-au achitat taxa de parcare rezidențială. Când ne oferi o statistică legată de numărul celor care au loc de parcare plătit dar nu se pot apăra în niciun fel pentru că tu, Primărie, nu ai trasat două linii pe asfalt? De 3 ani te chinui să desenezi ceva dar nu ți-a ieșit nici acum.

Dărâmă garajele, nimic de spus. Regenerează urbanul, scrie poezii din noroi, salvează orașul din bezna în care alții au scufundat-o când tu dormeai. DAR PROTEJEAZĂ OAMENII ĂIA CARE ÎȚI PLĂTESC TAXELE, dă-le două linii pe asfalt, că tot din banii lor e vopseaua. Nu-i mai lăsa să se certe cu alți șoferi care nu cunosc nicio lege. Nu-ți mai bate joc de ei pe banii lor.

Sau faceți doar exerciții de imagine?