Un bucătar de top este nevoit să îşi abandoneze pasiunea de a găti şi afacerea de succes, din pricina sechelelor lăsate de infecţia cu SARS CoV 2.
Potrivit Daily Mail, Mark Sebastian Fisher nu poate gusta personal preparatele înainte de a-şi servi clienţii, deoarece nu mai poate spune cât de bune sau cât de rele sunt. El trebuie să o roage pe soţia sa, Michelle, sau pe angajaţi să o facă în locul lui.
Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.
Sebastians Restaurant With Rooms, din Oswestry, Shropshire s-a bucurat de două AA Rosettes, două furculiţe în ghidul Michelin, locuri râvnite în ghidurile culinare, inclusiv The Good Food Guide şi recenzii de cinci stele pe Trip Advisor. Ultimele mese vor fi servite aici în ajunul Anului Nou.
„Mi-am pierdut tot simţul gustului şi al mirosului din cauza Covid şi acum mă bazez pe alţi membri ai familiei şi pe personal înainte de a oferi mâncarea”, a spus el.
În prezent, Sebastians este complet rezervat până la sfârşitul anului şi are o listă de aşteptare de aproximativ 150 de persoane. Începând de Anul Nou, restaurantul va oferi doar cazare şi mic dejun.