Amenzi parcare deșeuri
Riști amenzi usturătoare și chiar să ți se ridice mașina dacă parchezi noaptea în zona rampelor de colectare a deșeurilor. Polaris va începe să ridice gunoiul noaptea, începând cu 10 octombrie.

De luni, 10 octombrie 2022, deșeurile reziduale și reciclabile se vor colecta în municipiul Constanța, între orele 22:00 – 06:00!

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Constănțenii sunt rugați să nu parcheze mașinile în zona platformelor de colectare. În caz contrar, cei care parchează neregulamentar, riscă amenzi serioase.

Conform HCL 77/2001, oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona amplasamentelor destinate colectării deșeurilor menjere sau reciclabile, de natură să împiedice accesul la acestea, se sancționează cu sume cuprinse între 400-800 lei, pentru persoane fizice și între 500-2500 lei, pentru persoanele juridice. Mai mult, mașinile vor fi ridicate.

Tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi: 60 de lei.

Tot pe timpul nopții se vor colecta deșeurile și în zonele de case. Se va păstra același grafic stabilit cu operatorul de salubrizare, doar că pubelele vor fi scoase seara.

Regulamentul serviciului de salubrizare a fost modificat pentru reducerea costurilor, fluidizarea traficului și utilizarea eficientă a parcului auto.

De asemenea, operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice se vor executa tot în același interval orar, 22:00-06:00.