Trei pietoni au fost accidentanți de o mașină care a virat stânga, de pe bd. Mamaia, pe str. Onești. Unul dintre pietoni a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Potrivit martorilor, trei persoane se deplasau pe bd Mamaia iar la intersecția cu str. Onești au fost acroșate, în momentul în care au traversat, de un autoturism al cărui șofer vira stânga. În acea zonă sunt frecvente asemenea situații din cauza faptului că șoferii care virează stânga din bd. Mamaia pe str. Onești sunt nevoiți să forțeze și să accelereze foarte tare pentru a trece peste bd. Mamaia, nemaifiind atenți la pietonii care traversează str. Onești.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

În cazul de față, toate cele trei persoane au fost luate pe capotă.

La fața locului au intervenit 3 echipaje SAJ B2.

Cele 3 victime erau conștiente și cooperante la sosirea ambulanțelor și au fost transportate la Spitalul Județean Constanța. O femeie de 50 de ani a suferit un traumatism de membru inferior drept, contuzie de șold drept și contuzie mâna dreaptă. Un bărbat de 22 de ani s-a ales cu un traumatism de șold și cot drept. Iar un bărbat de 44 de ani prezenta traumatism membre inferioare bilateral și bazin.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz.