Copil pierdut plaja Corbu
O femeie aflată în vacanță pe plaja Corbu și-a pierdut fiica, în vârstă de 4 ani, după ce a încetat să o mai supravegheze câteva minute. Jandarmii au găsit-o în câteva minute de la apelul dat la 112. Mama a ținut să le mulțumească, printr-o scrisoare, celor care i-au găsit copilul.

Astăzi, 13 august, în jurul orei 13.30, un apel la Numărul Unic de Urgență „112”, a pus pe jar forțele de ordine aflate în serviciu pe plaja Corbu, mai exact, o femeie anunța dispariția unui copil.
În mai puțin de 5 min, echipajul aflat în serviciu a relaționat direct cu inițiatoarea apelului care le-a spus că fetița ei în vârstă de 4 ani a dispărut, că la momentul dispariției era îmbrăcată într-un halat roz cu buline zâmbitoare și că răspunde la numele de Irina.
Aceasta a mai menționat că la ieșire din apă ea s-a întins pe prosop iar fata a început să se joace în nisip și că după aproximativ 15 min a observant dispariția fetiței.
În urma cercetărilor efectuate de către forțele de ordine, fetița a fost găsită dupa aproximativ 20 min. de la momentul începerii căutărilor, la aproximativ 1,5 km de locul unde se afla mama ei.
Aceasta nu prezenta urme de violență, dar era speriată și dezorietată.
Mama a ținut să mulțumească jandarmului care a găsit fetița printr-o scrisoare adresată comandantului unității.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Jandarmeria Mobilă Constanţa