Cupele Europene
CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi au jucat, joi, returul meciurilor din cupele europene.

CFR Cluj – Șahtior Soligorsk s-a terminat 1 – 0 pentru campioana României, după 0 – 0 în meciul tur. Astfel, echipa din Gruia merge în play-off-ul Conference League.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

După 0-0 în tur, golul lui Jefte Betancor din prima repriză a fost suficient pentru calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League, acolo unde va da peste Maribor, campioana din Slovenia.

Maribor a pierdut „dubla” cu HJK Helsinki din turul 3 preliminar al Europa League, 0-3 la general.

FCSB se impune cu 1 – 0 și pe Național Arena, și cu un 2 – 0 la general împotriva celor de la Dunajska Streda, se califică în play-off-ul Conference League.

FCSB o va întâlni în play-off pe Viking, reprezentantă a Norvegiei. Turul dintre FCSB și Viking se va juca la București, pe 18 august, iar returul în Norvegia, o săptămână mai târziu.

Universitatea Craiova – Zorya Luhansk 3-0 (0-1 în tur). Schimbarea la față! La primul meci cu Rădoi pe bancă, oltenii n-au iertat-o pe Zorya.

CSU Craiova, calificată astfel în play-off-ul Conference League, o va înfrunta pentru un loc în grupele competiției europene pe Hapoel Beer Sheva, vicecampioana din Israel.

Sepsi Sf Gheorghe nu a reușlt minunea în Suedia. Ei au pierdut returul cu Djurgardens cu scorul de 1 -3 (2 – 6 la general). Golul lui Cosmin Matei le-a dat speranțe celor de la Sepsi, dar suedezii au demonstrat în cele din urmă că se află la un nivel net superior din punct de vedere fotbalistic. Din păcate, această reușită nu le-a dat și mai mult avânt oaspeților, ci nu a făcut altceva decât să o trezească pe Djugardens. Gazdele au întors scorul în doar 11 minute, prin două faze care i-au lăsat pe Mitrea &comp. cu gura căscată.