Twitter
Cristiano Ronaldo şi Harry Maguire de la Manchester United au fost cei mai abuzaţi jucători pe Twitter în sezonul trecut, potrivit unui nou raport publicat marţi şi citat de Reuters. Opt jucători de la Manchester United sunt în top 10 al jucătorilor abuzaţi pe Twitter.

Aproape trei sferturi dintre fotbaliştii din Premier League au primit mesaje abuzive, unii dintre ei fiind abuzaţi chiar zilnic.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Raportul, realizat de The Alan Turing Institute şi Ofcom şi folosind o nouă tehnologie de învăţare automată, a analizat 2,3 milioane de mesaje adresate jucătorilor din Premier League în primele cinci luni ale sezonului 2021-22.

Acesta a descoperit 60.000 de mesaje considerate abuzive, 68% dintre jucătorii din prima ligă primind cel puţin un mesaj în această perioadă.

Unul din 14 jucători a primit tweet-uri abuzive în fiecare zi, potrivit raportului, jumătate din toate mesajele abuzive fiind direcţionate către 12 jucători, care au primit în medie 15 pe zi.

Ronaldo a primit 12.520 de tweet-uri abuzive, în timp ce Maguire a avut 8.954, iar Marcus Rashford, tot de la Manchester United, a avut al treilea cel mai mare total, cu 2.557.

Opt jucători de la Manchester United au figurat în top 10.

Atacantul echipei Tottenham Hotspur, Harry Kane, căpitanul Angliei, şi Jack Grealish, de la Manchester City, au fost singurii fotbalişti care nu sunt de la Manchester United în top 10.

Ca şi club, jucătorii de la Tottenham au avut cel mai mare procent din totalul tweet-urilor care au fost abuzive, 3,7%.

Sursa: Mediafax