HollyBlood este o comedie romantică pentru adolescenți, cu elemente horror, regizată de Jesús Font. Printre distribuție îi putem vedea în plină acțiune pe Óscar Casas, Isa Montalbán, Piero Méndez, Carlos Suárez, Mateo Medina.

“HollyBlood” spune povestea lui Javi (Oscar Casas), un băiat timid care pentru a atrage atenția Sarei (Isa Montalbán), o tânără obsedată de vampiri, decide să pozeze ca un vampir misterios, fără să știe că această ființă este într-adevăr în  liceul său.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Javi este un adolescent normal cu o viață normală. Atât de normal încât nu are nimic special pentru ca Sara să îl observe. Ea are ochi doar pentru HollyBlood, o saga literară a vampirilor. Javi este hotărât să-i spună Sarei că o place, dar o serie de neînțelegeri și evenimente neprevăzute o fac pe Sara să creadă că Javi este un vampir supranatural.

Totul se complică atunci când cei doi, împreună cu alți colegi de clasă, trebuie să se confrunte cu o amenințare străveche și diabolică care se ascunde în liceul lor și care pregătește un nou atac forțându-i să facă o alegere. Își vor depăși diferențele și vor lupta cot la cot sau vor ceda în fața celui mai puternic vampir pe care l-au cunoscut vreodată?