Românii alocă anul acesta între 500 şi 1.000 de lei pentru masa de Crăciun şi pun în coş până la 50 de produse diferite. Cele mai căutate produse sunt carnea de porc, cozonacul, vinul spumant, citricele şi brânzeturile.
Bugetul alocat de clienţi pentru masa de Crăciun variază între 500 de lei şi 1.000 de lei, cele mai căutate fiind carnea de porc, cozonac, vin spumant, citrice şi diverse brânzeturi, arată Freshful by eMAG.
Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.
Carnea de porc este cel mai căutat produs, însă oamenii completează coşul de cumpărături şi cu produse specifice de sezon cum ar fi specialităţile tradiţionale: mezeluri, jumări, piftie, şorici, urechi de porc, sarmale, tobă de porc şi curcan, caltaboş, lebăr sau cozonaci.