Filme Netflix
Leonardo DiCaprio şi Tom Hanks, un duo fantastic, sunt angrenaţi într-un joc de-a şoarecele şi pisica în “Prinde-mă! Dacă poţi!”, un  film palpitant și de succes ce îl are ca regizor pe Steven Spielberg, câştigător a trei premii Oscar (Schindler’s List, Saving Private Ryan).

Leonardo DiCaprio îl interpretează pe artistul Frank Abagnale Jr. cu atâta farmec și carismă încât e greu să nu fii impresionat. Filmul urmărește isprăvile lui Frank  care activează în diferite posturi: ca pilot, medic și avocat în timp ce încasează milioane de dolari în cecuri frauduloase.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

După ce tatăl său “Frank Abagnale” este sancționat de către Internal Revenue Service și familia sa este forțată să se mute dintr-o casă mare într-un apartament lucrurile se schimbă în rău pentru “Frank Abagnale Jr.” 

Când părinții lui își anunță divorțul, el decide să fugă cu speranța de a câștiga cumva suficienți bani pentru a-i aduce înapoi împreună. Pentru a face acest lucru, el recurge la falsificarea conturilor și la uzurparea identității persoanelor din diferite profesii.

Frank  (Leonardo DiCaprio) a lucrat ca doctor, avocat şi copilot la o companie aviatică populară  înainte de a împlini 21 de ani. Maestru al înşelăciunilor, reuşind să câştige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty (Tom Hanks) şi-a stabilit drept prioritate să-l prindă pe Frank şi să-l aducă în faţa justiţiei, dar Frank se află întotdeauna cu un pas înaintea sa, silindu-l să-şi continue urmărirea.