Căsătorie gay în AntarcticaDavid Attenborough stewards Eric Bourne and Stephen Carpenter, the first same- sex couple to get married in Antarctic British Territory, pose for a picture, April 24, 2022, in this picture obtained from social media. British Antarctic Survey/ Richard Turner via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVES.
Un cuplu gay a făcut istorie în Antarctica, devenind primul cuplu de același sex care s-a căsătorit în Teritoriul Antarctic Britanic.

Eric Bourne și Stephen Carpenter, care sunt ambii administratori pe nava de cercetare polară RRS Sir David Attenborough, s-au căsătorit la bordul ambarcațiunii, potrivit British Antarctic Survey.

Îți mulțumim că citești acest articol! Cu un LIKE pe Facebook ne dai încredere să continuăm.

Cei doi, care sunt împreună de două decenii, au spus „Da” între prieteni, pinguini și urși polari duminică, cu echipajul navei de 30 de oameni la bord, a spus institutul.

Cei doi, care sunt împreună de două decenii, au spus „Da” între prieteni, pinguini și urși polari duminică, cu echipajul navei de 30 de oameni la bord, a spus institutul.

Ceremonia a fost oficiată de căpitanul Will Whatley. Cu toate acestea, recepția lor nu va avea loc până pe 8 mai, după ce barca lor se întoarce la Stația de Cercetare Rothera. De asemenea, ei plănuiesc să găzduiască o petrecere mai mare cu prietenii și familia în Spania la sfârșitul acestui an, „cu aproximativ 100 de angajați, pregătiți de bucătarul stației și dansând pe muzica live de la trupa rezidentă a stației”, se arată într-un comunicat de presă.

Cei doi s-au cunoscut acum 20 de ani, în timp ce lucrau pe o altă navă.

Antarctica este un loc atât de incredibil. Suntem împreună de 20 de ani, dar acum suntem amândoi în Antarctica împreună, mi s-a părut locul perfect pentru noi să ne căsătorim în sfârșit

a declarat Stephen Carpenter.
@Reuters

Sursa: New York Post